Tofan Prim S.R.L. Țesături pentru mobilă moale și interior

 • ro
 • ru
 • en
 • In cos: --

  Întrebări și răspunsuri utile

  Pe această pagină puteți urmări o serie de întrebări acordate de către vizitatorii și clienții noști:

  ▪     Care este cantitatea minimă de stofă pe care o putem procura?

  Stimare client, nu există o cantitate minimă sau maximă pe care o comercializăm. De la cîţiva centimetri sau metri pînă la o cantitate nelimitată puteţi achiziţiona. Nu vă simţiţi deloc incomod atunci cînd aveţi de procurat puţin, sau chiar foarte puţin pentru o pernă sau orice alt ceva ce nu necesită mai mult de un metru sau doi.

  ▪      Care este lăţimea stofelor?

  Toate stofele pentru tapiseria mobilei din distribuţia noastră au o dimensiune standartă de un metru şi 40 cm, preţul prin urmare fiind stabilit pe metru liniar. Pot fi găsite totuși și modele de gobelen cu lățime de un metru și 60 cm.

  ▪      Care este preţul stofelor?

  Evident că preţul diferă la fiecare model de stofă în parte în funcţie de diverse criterii. În distribuţia noastră oferim stofe de la 25 lei pe metru liniar şi mai mult precum 80 – 100 – 120- 200 lei şi alte preţuri.

  ▪      De cîţi metri avem nevoie ca să schimbăm stofa veche de pe mobilă sau să facem o mobilă moale nouă?

  Stimate client, fiecare mobilier este individul. Pentru un pat simplu sunt nevoie pîna la 5 metri de stofă. Fiecare pat, sofa, fotoliu sau alt tip de mobilă moale este cercetat de meşterul care va efectua lucrul, acesta din urmă vă comunică cantitatea exactă pentru comanda pe care o aveţi fie că renovaţi, faceţi un set nou sau doriţi să coaseţi huse.